Ferry naar Schotland

Schotland is beroemd vanwege de adembenemende landschappen en sfeervolle steden en jaarlijks gaan duizenden Nederlanders op vakantie met de ferry naar Schotland. Vanuit Nederland zijn er geen directe ferry overtochten naar Schotland maar gelukkig bieden de ferry maatschappijen DFDS en P&O Ferries wel overtochten naar het Noorden van Engeland.

Daarnaast biedt Norfolkline tot het einde van het jaar 2010 een ferry afvaart vanuit Zeebrugge welke u direct naar Rosyth in Schotland brengt.

P&O Ferry naar Schotland

P&O Ferries biedt ferry overtochten aan vanuit Rotterdam en Zeebrugge naar Hull. Vanuit Hull is het ongeveer 3 uur rijden naar hartje Schotland, de ferry overtocht duurt ongeveer 11 uur en aan boord kunt u overnachten in diverse hutten en is er meer dan voldoende entertainment. P&O Ferries heeft regelmatig speciale aanbiedingen waaronder aanbiedingen voor mensen die een caravan mee willen nemen of per motor willen reizen, een aantal exclusieve aanbiedingen via onze website. Op zoek naar een rondreis? Klik hier voor een goedkope rondreis Schotland.

DFDS Seaways ferry naar Schotland

DFDS biedt ferry overtochten aan naar Newcastle wat gelegen is in het noorden van Engeland en van waaruit het minder dan 1,5 uur rijden naar Schotland is. De ferry overtocht vertrekt vanuit Ijmuiden en brengt u in ongeveer 15 uur naar Newcastle en is de meest noordelijke aankomsthaven dus ideaal voor uw vakantie naar Schotland. De schepen van DFDS staan bekend om de luxe aan boord en zijn zeer geliefd bij vakantiegangers. Een overzicht van de laatste aanbiedingen van DFDS Ferries:

Norfolkline

De Norfolkline route naar Schotland tussen Zeebrugge en Rosyth is na de overname van Norfolkline Ferries door DFDS opgeheven. Een goed alternatief voor de Rosyth route is de DFDS Ferries route tussen Ijmuiden en Newcastle, kijk hier voor de laatste aanbiedingen tussen Ijmuiden en Newcastle:

Wist u dat u vanuit Schotland gemakkelijk de ferry naar Noord-Ierland kunt pakken? Vanuit Schotland kunt u met P&O Ferries of Stena Line een snelle oversteek maken naar Noord-Ierland waarna u binnen ongeveer 2 uur in Belfast of Larne bent.

Fijne overtocht naar Schotland!