Kerstshoppen in Londen

De kerst staat weer voor de deur, en u wilt er even uit. Het koude Nederland ontvluchten, naar een warmere plek. Misschien dacht u er niet meteen aan, maar Londen zal voor u een goede optie zijn. De kerstmarkten, mooi versierde etalages en attracties die het hele jaar door te bezoeken zijn zullen uw hart sneller doen kloppen. Om warm te worden hoeft u dus niet naar de tropen, kerstshoppen in Londen doet genoeg.

Kerstmarkten in Londen

Om te beginnen heeft Londen diverse kerstmarkten. Aan Oxford Street bijvoorbeeld, ligt een klein kerstmarktje dat behalve dat het er erg gezellig is, ook nog eens leuke spulletjes te koop aanbiedt. Je koopt hier de leukste hoeden, de warmste handschoenen, en de lekkerste braadworsten, en zelfs huisgemaakte twister fries!
Wilt u het groter aanpakken? Bezoek dan de winter wonderland kerstmarkt. U kunt hier zelfs schaatsen! Ook zijn er diverse kermisattracties, een café, veel stalletjes met koopwaar en vooral ook veel stalletjes met heel veel lekkers. Denkt u bijvoorbeeld aan de al eerder genoemde Duitse braadworsten, lekkere crêpes, warme chocolademelk… het kan niet op. Behalve al dat lekkers is er ook genoeg te koop op het gebied van spullen. Slaat u op de winter wonderland markt dus al uw kerstspullen, kerstcadeautjes en souvenirtjes voor thuis in, en vergeet vooral uzelf hierbij niet. Er is zoveel moois!

Lees verder meer Londen tips en meer informatie bij een dagje shoppen in Londen.

Sfeervol

Behalve de kerstmarkten zijn er veel meer delen van Londen zeer sfeervol ingericht zo rond de kerst. De winkelstraten zijn ’s avonds prachtig verlicht, de etalages rijk versierd, en hier en daar loopt een verdwaalde Kerstman rond. Erg leuk! U zult merken dat u niet de enige bent die speciaal voor de kerst naar Londen is gekomen. Veel mensen om u heen zijn er om die reden op uit, en ook op zoek naar een hoop gezelligheid, net als u. u zult u daarom snel welkom voelen in Londen.

Bezienswaardigheden

Behalve al het kerstshoppen en de kerstsfeer, zijn de typisch Londense bezienswaardigheden ook met kerst te bezoeken. Kijk uw ogen uit vanuit de London Eye, bezoek de Big Ben, Tower of London of een van de vele andere bezienswaardigheden, en uw bezoek aan Londen kan niet meer stuk.

Fijne feestdagen

Londen is goed te bezoeken met kerst, houdt u er echter wel rekening mee dat het er op de kerstdagen zelf erg druk zal zijn. Een paar dagen voor kerst naar Londen lijkt dus een goede optie. Denkt u bijvoorbeeld aan drie nachten ‘Londen’: ’s Avonds met de ferry overtocht naar Engeland waarbij u overnacht op de ferry, ’s ochtends uw aankomst in Londen, ’s avonds een overnachting in een hotel met een Hotels.com kortingscode en de volgende ochtend weer op pad door Londen om ’s avonds per ferry weer naar Nederland te vertrekken. Zo ziet u in korte tijd heel veel Londen. Merry Chrismas!