Najaars aanbiedingen bij DFDS Seaways

Het najaar is de perfecte tijd voor een buitenvakantie. Heerlijk wandelen, golfen, fietsen of varen in de schitterende natuur, die van fris groen weer langzaam naar warm oranje tinten kleurt. Of natuurlijk lekker relaxen.

DFDS heeft 8 reizen geselecteerd in Engeland en Schotland waar u op en top kunt genieten van het buitenleven. Boek snel, want u krijgt bij elke boeking een Bijenkorf cadeaucard t.w.v. 50,- (zolang de voorraad strekt).

5-daagse hotelvakantie Hart van Schotland – Murraypark Hotel ***Pitlochry

In Perthshire vindt u de beste fiets- en mountainbike routes in Schotland. Elk seizoen heeft haar charme, maar vooral in de herfst is het hier schitterend. Uw uitvalbasis is het Murraypark Hotel in Crieff, gelegen op 4,5 hectare eigen grond met meer dan 40 in- en outdoor activiteiten.

4-daagse hotelvakantie Noordoost-Engeland – *** Victoria Hotel,Bamburgh

Met de wind in de rug en het najaarszonnetje op uw gezicht geniet u van de zilte zeelucht. Op de achtergrond doemt Bamburgh Castle al op. Het historische Bamburgh is gelegen aan de schitterende kust van Noordoost-Engeland. U verblijft in het Victoria Hotel.

6-daagse golfvakantie Zuid-Schotland – Brunston Castle Schotland is een golfland bij uitstek!

Schotland is de bakermat van de golfsport. Waar beter op golfvakantie dan in dit prachtige land – dat naast golfen nog veel meer te bieden heeft? U verblijft op het luxe Brunston Castle incl. voordelig golfarrangement*.

5-daagse hotelvakantie Hart van Schotland – Winnock Hotel *** Wandelen bij Loch Lomond

Het groene Hart van Schotland is een paradijs voor elke buitenliefhebber. Wandel of fiets langs Loch Lomond: het
grootste zoetwaterreservoir in de UK. Ten noordwesten hiervan vindt u de bosrijke Trossachs. U verblijft in het charmante Winnock Hotel in Drymen incl. 1x diner.

Heeft u al een accommodatie of boekt u liever ter plaatse, boek dan de voordelige 6-daagse retourovertocht. U betaalt gegarandeerd onze vaste lage prijs van 129,- p.p. incl. auto.