Nieuwe Hoek van Holland – Harwich superferries

Stena Line streeft altijd naar verbetering van de producten: comfortabele overtochten voor alle passagiers. Het begint al bij het boeken van de reis en de flexibiliteit die u daarbij wenst. Bij het gemak van inchecken, met zeer ruime incheck tijden en geen lange wachttijden. Bij de ontvangst aan boord, de vriendelijke service en het ruime aanbod aan faciliteiten.

De ontwerpen van deze nieuwe superferry’s zijn dan ook op alle wensen en behoeften afgestemd. De nieuwe Stena Hollandica vaart vanaf 16 mei 2010 en de nieuwe Stena Britannica vanaf 8 oktober 2010. De Superferry’s zullen de huidige ferries vervangen op de route Hoek van Holland – Harwich.

Ze zijn uniek in hun soort: qua grootte, qua vervoerscapaciteit van passagiers en vracht. Maar ook qua energiebesparende en dus milieuvriendelijke maatregelen kenmerken. Het (slaap)comfort, de ruime keuze aan eten en drinken en de verscheidenheid aan faciliteiten zullen u straks verbazen. Kortom, vanaf mei 2010 begint de reis naar uw bestemming comfortabeler en ontspannender dan ooit. De vrijheid en ruime keus is aan u!

U kunt het straks beleven bij ons aan boord! Welkom!

Bekijk hier de video van de nieuwe super ferry
Super Ferry filmpje

Bezoek de Stena Line ferries website voor meer informatie over de schepen en hun faciliteiten.