Tijdens de Ferry Overtocht

Tijdens een ferry overtocht wilt u zich uiteraard zo goed mogelijk vermaken. U wilt zich niet uren hoeven vervelen, om hierbij volledig uit uw opgewekte vakantiestemming te raken. Maar wat kunt u doen tijdens een ferry overtocht naar Engeland, Ierland of Schotland?

Eet Smakelijk!

Aan boord van de ferry naar Engeland is altijd genoeg te doen. Zo kunt u bijvoorbeeld uitgebreid gaan tafelen. Een ferry heeft vaak zelfs meerdere restaurants met voor een ieder wat wils. U kunt lekker ontbijten, maar ook gaan voor een eenvoudig stuk fruit. Ook avondeten kunt u vinden op de ferry. Kiest u voor een snelle hap zoals een bord patat, of gaat u voor het eerder genoemde uitgebreide tafelen met wel meerdere gangen? Het is maar net waar u zin in heeft en wat u budget toelaat. Zoals al eerder gezegd: Er is voor iedereen wat wils.

Spel en zicht

Houdt u meer van niets doen maar toch vermaakt worden? Veel ferry’s hebben een bioscoop aan boord, waar vaak zelfs per tocht verschillende films worden getoond. En na zo’n film bent u vaak toch al weer twee uur verder!
Ander vermaak kan worden genoten door zich te wagen aan de vaak aanwezige gokmachines en andere spelcomputers. Zoek de verschillen op twee foto’s op een spelmachine of ga met een leuk bedrag weer naar huis, of naar uw vakantiebestemming! Extra geld om leuke dingen te doen is nooit weg, natuurlijk.

Winkelen maar!

Dit geld kunt u ook ter plekke aan boord al uitgeven. Is het niet aan eten, dan is het wel in (één van de) een winkel op de ferry. Vaak kunt u hier zeer veel verschillende soorten souvenirs inslaan, maar ook lekkere snacks of benodigdheden voor onderweg. Handig als het inslaan van souvenirtjes voor thuis er op vakantie bij in is geschoten of als u onverhoopt iemand vergeten bent. Ook handig is zo’n winkel als u zelf wat vergeten bent in te pakken, zoals bijvoorbeeld uw tandenborstel.

Het buitendek

Behalve al dit mooie vermaak kunt u zich ook zelf vermaken op het buitendek van een ferry. Bordjes met zonnedek zijn vaak aanwezig en zoals die naam al zegt kunt u lekker liggen bakken in de zon met mooi weer. Ook in de winterse kou is het echter aan te raden eens op het dek te gaan staan, om van het vele water om u heen te genieten of juist te kijken naar het land bij uw vertrek of aankomst.

De laatste mogelijkheid

Op de vraag wat u kunt doen tijdens een ferryovertocht zijn dus vele antwoorden te geven. Er is voor iedereen wat wils en niemand hoeft zich aan boord van een ferry te vervelen. Mocht de vermoeidheid dan toch toeslaan en heeft u geen zin meer in alle bovengenoemde activiteiten, dan kunt u zich altijd nog terugtrekken in uw hut om lekker te gaan slapen.